«Η σελίδα αυτή έγινε στα πλαίσια ενός μαθήματός μου( ΕΠΑ 158) στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, που σχετίζεται με το Web 2.0. Συγκεκριμένα ζητήθηκε από κάθε φοιτητή να ετοιμάσει ένα ιστολόγιο για ένα θέμα που τον ενδιαφέρει. Στην σελίδα αυτή, μπορείτε να βρείτε συμβουλές για μια καλύτερη υγιεινή ζωή, διαιτολόγια,  τα οποία μπορείτε να ακολουθήσετε και έτσι να βάλετε την υγιεινή διατροφή στη δική σας ζωή.

Επίσης, μικρές συμβουλές και tips για μια ζωή γεμάτη υγεία και ευεξία!! Επιπλέον, στην σελίδα αυτή μπορεί να βρείτε ιδέες και άρθρα σχετικά με την υγιεινή διατροφή  που πρέπει να ακολουθούν τόσο οι ενήλικες όσο και τα μικρά παιδιά!!

Στη σελίδα αυτή θα δημοσιεύονται επίσης σχόλια σχετικά με το παιδί και την υγεία του, την διατροφή και υγεία στο νηπιαγωγείο,  την διατροφή και άσκηση, τη διατροφή και υγεία του παιδιού, μυστικά και για μια υγιεινή ζωή αλλά και διατροφή 365 μέρες το χρόνο.

Επιπλέον, μου δίνεται η ευκαιρία να  μοιραστώ μαζί σας εμπειρίες από την Σχολική μου εμπειρία που πραγματοποίησα μέσα στα του μαθήματος ΕΠΑ 439: Σχολική Εμπειρία στο νηπιαγωγείο στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Θα μοιράζομαι μαζί σας σχέδια μαθήματος, φωτογραφίες από δημιουργίες των παιδιών, επισκέψεις που πραγματοποίησα μαζί τους και γενικά τα όσα είχα εμπειρία να ζήσω με παιδιά προσχολικής εκπαίδευσης ηλικίας 3,5-5,5 χρονών».

Μην διστάσετε να μας γράψετε τις δικές σας ιδέες, απόψειςμ απορίες και τα δικά σας σχόλια! Πάντα αποδεκτά!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s